Wenskaarsjes voor kerst(pakketten)

Wenskaarsjes perfect product voor kerstpakketten!

Kerstmis is nog maar net voorbij maar de inkoop van artikelen voor de kerstpakketten gaat het hele jaar door. Speciaal voor de kerstperiode heeft Laura Lilly een unieke serie speciale wenskaarsjes ontwikkeld. Wenskaarsjes met leuke en warme wensen speciaal voor de kerst. Geven een heel mooi licht,  verspreiden een heerlijke geur in huis en branden maar liefst 8 uur lang.

Laura Lilly wenskaarsjes Verwarmen de sfeer en ieders hart en mogen daarom in geen enkel kerstpakket ontbreken. Uiteraard met een fraai verzilverd bedeltje in ieder kaarsje!

I believe in X-mass

Kerstkaarsjes display

Producteigenschappen

Heeft u een bedrijf dat kerstpakketten samenstelt of verkoopt of wilt u uw medewerkers een uniek cadeau geven met de feestdagen? Dan zijn onze wenskaarsjes een geweldige toevoeging voor de inhoud van uw kerstpakketten.

Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling om samen de mogelijkheden te bespreken.  Gebruik hiervoor ons contactformulier.  Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Bellen naar 06-14 52 81 00 kan ook.

Het is ook mogelijk om custom series af te nemen van onze blikjes serie. U kunt een ontwerp aanleveren of wij ontwerpen het voor u. Al vanaf 2000 stuks. Vraag naar de mogelijkheden.