Wenskaarsjes voor ieder moment 

Wenskaarsjes 

Het Wenskaarsje van Laura Lilly is een kaars op basis van 100% sojawax. Dit is een natuurlijk product dat geen roet afstoot. Het Wenskaarsje is tevens ook een geurkaars, wij hebben verschillende geuren verspreid over de gehele collectie. In ieder Wenskaarsje zit een verzilverd bedeltje. Wanneer je het Wenskaarsje volledig op brandt zie je het bedeltje tevoorschijn komen. 

Verzilverd bedeltje 

In ieder kaarsje zit een verzilverd bedeltje als verrassing 
Soja

100% biologische soja gebruikt voor onze geurkaarsjes 
Branduren

Minimaal 12-20 branduren 


De Wenskaarsjes zijn bij meer dan 500 verkooppunten in Nederland en België te koop! Kijk of ze ook bij jou in de buurt te koop zijn! 
Klik Hier 

 

 

 

De Wenskaarsjes zijn er voor veel verschillende gelegenheden. Op dit moment bestaat de collectie uit meer dan 70 verschillende items! 


Er bevindt zich in ieder kaarsje een verzilverd bedeltje dat tijdens het  branden van het kaarsje wordt onthuld. Dit leuke bedeltje is een extra verassing voor degene die het Wenskaarsje heeft gekregen! Omdat het kaarsvet bestaat uit sojaolie zijn de bedeltjes eenvoudig schoon te maken.

 

Aan het zilveren bedeltje zit een slotje zodat je het aan een sieraad kan dragen of als decoratie overal aan kan hangen. Ieder bedeltje past bij het kaarsje.

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods