De Herinneringspot 

Laura Lilly verkoopt alleen producten die we zelf ontwikkeld hebben.
Producten die met liefde en emotie zijn bedacht en ontworpen en die
voor veel verschillende gelegenheden geschikt zijn om te geven. 

Een persoonlijk cadeau is altijd het mooiste dat je iemand kan schenken.

Met de Herinnerings-pot van Laura Lilly geef je een cadeau waarin hele persoonlijke, dierbare, mooie en leuke herinneringen bewaard kunnen worden. De Herinnerings-pot is een decoratieve glazen pot waarin  375 kleurig gedrukte kaartjes zitten waarop de gever(s) zelf hun persoonlijke boodschap kunnen schrijven, zodat de ontvanger een schat heeft om altijd te bewaren. Aan de pot hangen kaartjes waarop een duidelijke uitleg staat en een aantal tips voor de gever.


De Herinneringspot Zwangerschap en Baby

Deze Herinneringspotten heeft Laura Lilly speciaal gemaakt om alle mijlpalen in de zwangerschaps periode en de babytijd op een plek te bewaren. Iedere nieuwe ontwikkeling van de zwangerschap en een baby is bijzonder. Ieder detail kun je vastleggen door dit op te schrijven op de kaartjes in de potten. Zo ontstaat er een prachtige, decoratieve bewaar pot waar je alle dierbare momenten kunt verzamelen om ze zelf terug te zien, maar waarmee je ook je kind als deze later groot is, kunt verrassen met deze leuke momenten.


Er komen steeds meer leuke reacties binnen bij onze klanten, van de klanten die de potten kopen.

“Eindelijk een goed cadeau voor onze dierbare collega gevonden. Met ons allen kunnen we iets moois geven dat blijvend is. Dat heeft hij verdiend.”

“Mijn dochter wordt 18. Alle bijzondere gebeurtenissen in haar leven schrijf ik in de Herinnerings-pot. Voor haar leuk om terug te lezen en te bewaren.”

“Mijn vriendin gaat op een hele lange reis. Hoe leuk voor haar om straks iedere dag iets bijzonders dat ze meemaakt op te schrijven en later weer terug te kunnen lezen en opnieuw her te beleven.”

“Ik geef hem aan mijn vriendin. Zij is helaas ongeneeslijk ziek en kan in de Herinnerings-pot alles wat zij belangrijk vindt voor haar kinderen opschrijven en zo aan hun nalaten.”

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods