Over Laura Lilly

Laura Lilly BV

Laura Lilly ontwerpt, produceert en verkoopt unieke wenskaarsjes en levert deze via diverse retailkanalen in Nederland en België.  Onze missie is om met onze producten een stukje geluk toe te voegen aan het leven van de mensen die deze cadeau krijgen of deze voor zichzelf kopen.

Wij richten ons grotendeels op franchiseformules maar ook individuele winkels kunnen bij ons terecht. Laura Lilly levert series wenskaarsjes voor diverse gelegenheden. Voor ieder belangrijk moment in het leven is er een kaarsje. Wij kunnen ook in opdracht unieke series produceren voor bedrijven, musea, dierentuinen en andere organisaties. Indien u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen.

Doosje-kerst-nieuwjaar
Mama deze is voor jou

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Laura Lilly probeert met haar producten een zo klein mogelijke ecologische footprint achter te laten. De kaarsjes van Laura Lilly zijn een natuurproduct gemaakt van sojawax, afkomstig van 100% biologische geteelde soja in China. Deze soja wordt geproduceerd in laagvlaktes en er is geen bos voor gekapt. Er wordt een eerlijke prijs betaald voor de sojabonen aan de boeren die deze produceren.  Zo dragen wij ons steentje bij.